U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

PhAR is opgericht door Ann Gummels (Huijbregts)

Haar brede ervaring als marktonderzoeker, strategy consultant, betrokkenheid bij venture philanthropy in de Verenigde Staten, manager van vermogensfondsen (bedrijfs- en familie-) en directeur van ECSP geeft Ann een brede blik op uitdagingen en oplossingsrichtingen binnen de Nederlandse filantropie. Een blik die zij graag inzet om een bijdrage te leveren aan individuele fondsen en de sector als geheel.  PhAR heeft daarbij toegang tot de kennis en expertise van organisaties als New Philanthropy Capital en verschillende Europese academische filantropie centra. Waar nodig kan PhAR ook specialisten inschakelen op b.v. het vlak van impactmeting.

Is uw vermogensfonds of fondsenwervende instelling op zoek naar advies bij strategische of organisatorische vraagstukken, of zoekt uw bedrijf filantropie advies en ondersteuning? Heeft u behoefte aan gedegen en professioneel uitgevoerd (markt)onderzoek of zoekt u een programma- of projectmanager?

 

Neem contact op met Ann Gummels (Huijbregts):

+31 618 641 952

ann@philanthropy-advisory-research.org