U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Meer en meer bedrijven zijn actief op het vlak van filantropie of overwegen dat te worden. Drijfveren daarvoor kunnen puur intrinsiek zijn, maar vaak zijn ook arbeidsmarkt, klantbeleving of vereisten voor aanbestedingstrajecten overwegingen. 

Filantropische inspanningen door bedrijven kunnen binnen het primaire proces plaatsvinden of los daarvan worden ontwikkeld. Het kan gaan om het beschikbaar stellen van geld, maar ook netwerk, kennis en menskracht via medewerkersvrijwilligerswerk.

Al met al vaak een stuk ingewikkelder dan in eerste instantie gedacht wordt. En met een potentieel grotere impact (intern en extern) dan het bedrijf in eerste instantie denkt te kunnen realiseren. PhAR kan bedrijven ondersteunen bij hun filantropische initiatieven, rond vragen omtrent:

  • Bepalen van visie – missie - strategie rondom filantropie
  • Inbedden van filantropische initiatieven in de cultuur, processen, positionering  etc. van het bedrijf
  • Activeren van medewerkers
  • Opstellen, implementeren en inbedden van Theory of Change voor de filantropische initiatieven
  • Operationele effectiviteit van de organisatie en processen

Is uw vermogensfonds of fondsenwervende instelling op zoek naar advies bij strategische of organisatorische vraagstukken, of zoekt uw bedrijf filantropie advies en ondersteuning? Heeft u behoefte aan gedegen en professioneel uitgevoerd (markt)onderzoek of zoekt u een programma- of projectmanager?

 

Neem contact op met Ann Gummels (Huijbregts):

+31 618 641 952

ann@philanthropy-advisory-research.org